AKUPUNKTUR UTAN NÅLAR - MASSAGE UTAN HÄNDER - ZONTERAPI UTAN FINGRAR

ÅTERFÖRSÄLJARE SÖKES!

Foot Point söker just nu återförsäljare i hela Europa och framförallt Norden som brinner för hälsa och välmående. Som vår återförsäljare är ni i framkant gällande zonterapi i kombination med akupunktur, massage och fotvård. Foot Points AMS Zonterapisula är unikt framtagna av akupunktörer och experter inom just zonterapi efter en lång tids forskning i området.

Sikau

Vår AMS Zonterapisula är bland dagens och marknadens bäst säljande zonterapisula/magnetsula i hela landet men även internationellt. Erhåller ni en hälsobutik, skobutik, webbshopp eller är fotvårdare, massör, fotterapeut eller akupunktör är vår AMS Zonterapisula ett komplement och en bra uppföljning för er verksamhet.

 

AMS Zonterapisulor är en modern zonterapisula med svensk design och är mönsterskyddad.Den är framtagen av akupunktörer och experter och är den enda beprövade och testade zonterapisulan/magnetsulan med bevisade positiva effekter av såsom både kunder som specialister och experter inom akupunktur och zonterapi.

Vi skyddar våra återförsäljares försäljning genom att begränsa till 1-4 återförsäljare i varje stad beroende på ortens storlek. Se våra svenska återförsäljare längre ned på sidan om ni vill bli en av våra återförsäljare som säljer AMS Zonterapisulor.

100% RISKFRITT att bli vår återförsäljare.

Anmäl ert intresse genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett meddelande till info@zonterapisulor.se och presentera er så återkommer vi till er med mer information efter en sedvanlig granskning.

KONTAKTA OSS

Bli återförsäljare
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.
WechatIMG360 kopia

Sara Welander 

Ägare till kliniken XinTao i Gävle/Sverige

23 års erfarenhet inom Traditionell kinesisk medicin, Qigong  och psykoterapi.

Jag säljer AMS-sulor eftersom jag vill hjälpa mina kunder och patienter att må bra. Dessa sulor är magiska för att kunna hjälpa sig själv till bättre hälsa och välmående!

Det som är bra med just denna produkt är att Du som kund kan ge dig själv egenvård, när det passar dig.

AMS-sulorna är fantastiska för dig som har besvär med kalla fötter och händer eller andra cirkulatoriska besvär men även för dig som har ont i muskler och leder.

Jag själv använder dem för att förebygga trötthet och värk i fötter och kropp eftersom jag står upp nästan hela dagen.

Som återförsäljare är det väldigt lätt att får sulorna sålda. Det är en mycket lättsåld produkt eftersom de är bra helt enkelt! Dessutom har Du som kund 30 dagars garanti.

Sulorna har 10 års hållbarhet och de är lätta att göra rena med lite diskmedel/tvål och vatten. Både jag och mina kunder är väldigt nöjda med dem och det är alltid roligt att sälja något som jag själv kan stå för och använder dagligen. Ett par AMS Zonterapisulor är en investering för Din hälsa och för dina fötter som har gått och som ska gå många mil till.

NÅGRA AV VÅRA OFFICIELLA ÅTERFÖRSÄLJARE I SVERIGE

För mer information om våra återförsäljare utanför Sverige vänligen kontakta oss

 

Kinesisk Akupunktur AB 中医针灸               
www.leiwang.se 
Mintensgatan 5
416 63 GÖTEBORG

En av Sveriges mest erfaren akupunkturklinik som drivs av Lei Wang. Hon har mer än 30 års erfarenhet och har goda referenser både i Kina och Sverige. Hon arbetar främst med TCM-diagnostik, akupunktur, öronakupunktur och örtmedicin. Hon är specialiserad på gynekologiska besvär som exempelvis oregelbunden mens, menssmärtor, övergångsbesvär och barnlöshet. Hon behandlar smärtor som exempelvis migrän, ont i nacke eller rygg, ischias, tennisarm, sömnlöshet, matsmältningsbesvär, allergier, astma och högt blodtryck.

Life Skaras Hälsobutik
Klostergatan 7
352 30  SKARA

Life är Nordens ledande hälsokedja med brett utbud av hälsokost, vitaminer, mineraler, sport och naturlig hudvård. Life har mer än 200 butiker i Sverige och de har hälsorådgivare som ger råd och tips om hur man kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila. 

Zonterapipraktiken Naturzon
www.naturzon.se
Heimdallgatan 33
ÄNGELHOLM

Hos zonterapipraktiken Naturzon kan du få hjälp att varva ner, komma till rätta med spänningar och obalanser i kroppen samt fylla på med ny energi så du känner dig pigg och vital. 

HEARTSREPUBLIC 
www.heartsrepublic.com
Gårdsvägen 3
457 95  Grebbestad

Energi och frekvensmedicin. Heartsrepublic ger behandlingar inom Traditionell kinesisk medicin och Tibetansk facelift. 

Leva Livet
Gasverksgatan 23
262 34  ÄNGELHOLM

Information om företaget kommer inom kort. 

Maries Kroppshälsa
Gungvalavägen 557
376 92  SVÄNGSTA

Information om företaget kommer inom kort. 

EH´s Alternativhörna
Diplomerad energimassör, öronljusterapeut samt Reikihealer
Storgatan 13
640 23  VALLA

Information om företaget kommer inom kort. 

Massage och Fotvård
Brogatan 52A
302 38 HALMSTAD

Medicinsk fotvårdsspecialist och är certifierad massageterapeut. Erbjuder massage, fotvård och ansiktsmassage. 

Karins Fotvård
Bengt Nordenbergsväg 44
293 73  OLOFSTRÖM

Diplomerad Medicinsk fotterapeut. 

Marlenes Massage och Kiropraktik
Björklidsvägen 2B
775 70  KRYLBO

Information om företaget kommer inom kort. 

Energi & Naturterapi
Konsultationer på distans
www.lottalinden.se
Plåtvägen 10
280 20 BJÄRNUM

Jobbar med hälsokonsultationer på distans.

Jörgen massage och hälsa
Dipl.massageterapeut, cert. Idrottsmassör
Andra Avenyn 3
281 31 HÄSSLEHOLM

Jörgen är diplomerad massageterapeut och idrottsmassör. Han erbjuder flera redskap som du kan använda för att förbättra din hälsa. Oavsett om du är skadad och behöver rehab eller helt enkelt bara vill komma i ännu bättre form är du varmt välkommen till Jörgens praktik. Han kan bland annat hjälpa dig som har problem med spänningshuvudvärk, magproblem, ryggont, knäproblem, allergier, nackspärr, ledproblem, hälsporre, tennisarmbåge, muskelbristningar, migrän med mer. 

Elke Albrecht (Privat person)
SÖDERTÄLJE

Information om företaget kommer inom kort. 

MCO Tools
www.mcotools.nu
GÖTEBORG

Information om företaget kommer inom kort. 

C.S Zonologi
Kaprifolgatan 22
HELSINGBORG

Information om företaget kommer inom kort. 

Örfelths Kulturvård - avd. Hälsa
Köpmansgatan 9
57832 ANEBY

Veronica är diplomerad KBT och ACT coach. insatt i och förstår grunderna i Traditionell kinesisk medicin (TCM) efter att ha gått steg A, B, och C-kurs för Benjamin Kong, en professionell TCM-läkare verksam i Sverige.

Ulrikas Fötter
Hälsinggårdsvägen  11D
791 43  FALUN

Diplomerad medicinsk fotvårdare och diplomerad manikyrist. Erbjuder medicinsk fotvård, pedikyr och manikyr. Har försäljning av strumpor och produkter för fötterna.

Må bra Huset i Arrie
www.camillaborglin.se
Landsvägen 70-0
235 94  VELLINGE

I huset finns en hälsobutik som är öppen varje måndag och tisdag. Huset har drop-in på fettsyre analys, massage och infraröd behandling dessa dagar. Ni kan finna ayurvediska örter, vitaminer, mineraler, ekologiska krämer, deodoranter, värmesjalar, yogautrustning, zonterapisulor mm.

De utför unika behandlingar i Huset med en röd tråd att "må bra" så naturligt som möjligt och alla behandlingar är mjuka och kärleksfulla för kropp och själ.

I Huset finns LivsEnergi yoga, Yinyoga, Ashtanga yoga, Massage, Hårmineralsanalys, Närings terapeut, LivsEnergi Coaching, Odlings kurser, Meditationer, Frekvensbehandlingar, Vaxning, Healing, Retreats och Föreläsningar.

Huset är givetvis öppet till både er som privat personer, skolor eller er som företagare.

Deras önskan är att ge kunder en plats att komma till, för att få mer återhämtning, kunskap och energi.  

Xin Tao  心平
www.xintao.se
Nygatan 2 
803 20 GÄVLE

Xin Tao har mer än 23 år erfarenhet inom Traditionell Kinesisk Medicin. Traditionell Kinesisk Medicin behandlar flera olika symptom. Det kan vara allt från stress, panikångest och beroenden till allergier och smärta i nacke, rygg och leder. Xin Tao erbjuder ett komplett terapeutiskt system som hjälper dig att hitta just din väg till det du önskar. Skräddarsydd friskvård för privatpersoner och företag.

Chakra Yard
www.chakrayard.se

Allting fungerar bättre när vi mår bra! Här i vår e-handel vill vi erbjuda dig en uppsjö av produkter som bidrar till en bättre själslig hälsa och som förädlar din vardag.

Kirokliniken
Sturegatan 32
114 36 Stockholm 

Legitimerad kiropraktorer. De är specialister på idrottsskador, rehabilitering, veterinärkiropraktik och behandlar även gravida kvinnor och barn. Genom att kombinera kiropraktisk behandling med funktionell rehabilitering och mjukdelsbehandlingar hjälper de dig att skapa goda förutsättningar för långtidshälsa. Företaget innehar  patient- och ansvarsförsäkring och arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring.

Inga AMS zonterapisulor nära dig? Vi är alltid intresserade av att hitta nya återförsäljare så tipsa gärna din lokala hälsobutik, massör, fotterapeut, akupunktör eller skobutik om oss. Tack!

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Select your currency
USD Amerikanska dollar
There are no products